Swingt Live in Wintercircus Pallasso


Acting The Maggot

‘Ierse feest muziek in het circus’!

 

Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folk band van Nederland!

Een show met de live band vol Ierse feestmuziek in combinatie met de beste en sensationeelste circus acts en artiesten, samen vormen ze een wervelende en betoverend swingend programma vol muziek, spanning, sensatie en humor.

 

Een speciale muzikale circusshow met Acting the maggot en dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, Acting the Maggot zingt en feest het dak eraf in de piste waar de meest spraakmakende acts worden vertoont, oftewel een voorstelling met een ware belevenis. Het wordt dus muzikaal genieten geblazen in ‘s-Hertogenbosch!

 

Acting The Maggot werd onder andere bekend via het festival van Rowwen Heze en Dumpert waar zij binnen 4 dagen al 1 miljoen views kregen en zetten bij elke voorstelling de tent op zijn kop!!

Om Acting The Maggot puur als Ierse folk band te omschrijven doet te kort aan alles wat ze spelen. Flogging Molly is bijvoorbeeld een band uit Amerika en wist je dat The Pogues oorspronkelijk een uit Londen afkomstige groep is? Eigenlijk spelen ze een mengeling van Ierse Folk, Engelse punkfolk, Amerikaanse feestfolk en stiekem her en der een Schots poplied, maar ook bekende top 40 liedjes met een twist. Tezamen is het goed voor een dosis feestelijke poppy folkmuziek.

 

Acting The Maggot maakt van elk optreden een groot Iers feest! De band trad eerder op in Duitsland, China, Ierland, Engeland, Schotland, Denemarken, België en uiteraard Nederland.

 

Hooggeëerd publiek.......feest, kijk en zing mee in een muzikale circusshow die u nog nooit zo heeft beleeft, De show begint!


De entree (online)prijzen* voor deze unieke avond zijn:

Loge         -   € 20,00 per persoon incl. servicekosten

Tribune   -   € 15,00 per persoon incl. servicekosten

*  Bij losse Kaartverkoop aan de circuskassa betaald u € 5,00 per ticket extra.