Tickets & Informatie 

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

Prijzen

Rang Volwassenen Kinderen (2 t/m 12 jaar*)
Loge de Luxe € 52,75 € 47,75
Loge € 47,75 € 42,75
Stalles € 42,75 € 37,75
Tribune A € 37,75 € 32,75
Tribune B € 32,75 € 27,75
Tribune C € 27,75 € 22,75

Familie Ticket  A   -   € 150,00     -    Geldig voor 4 personen op Tribune A.*

* Incl.  2 consumptiemunten voor een drankje en zakje popcorn per persoon. 

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief € 2,75 servicekosten.

 

*  Kinderen van tot en met 1 jaar  gratis naar binnen, mits zittend op schoot.

 

De voorstelling duurt circa 130 minuten incl. pauze!


Feest vieren in Wintercircus Pallasso

 

Heeft u iets te vieren? bijvoorbeeld een jubileum of een (kinder)verjaardag,

 

Ultiem kinderfeestje al vanaf € 19,75 p.p 

(vanaf minimaal 10 pers. waarvan max. 2 volwassenen)

Natuurlijk zitten jullie op een mooie plek op de tribune tijdens de adembenemende voorstelling maar ook een ‘meet en greet’ en op de foto met onze Pallassoclown Erico.

Voor de jarige is er natuurlijk een verrassings cadeautje vanuit het Wintercircus Pallasso.

Geen feestje zonder eten & drinken. In de horeca van ons circus staat er in een gereserveerde ruimte voor de kinderen met wat lekkers klaar: Limonade plus zakje popcorn, kortom alle verwennerijen die bij een circusbezoek horen...kortom een verjaardag om nooit meer te vergeten!

 

Reserveer nu en neem CONTACT met ons op voor een unieke belevenis!

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

Openingstijden van de kassa en het Wintercircus Pallasso.

De Circuskassa

U kunt kaarten kopen via de online ticketshop of aan de circuskassa.

Of bestel u tickets via Eventim: 0900-1353

ma-do 09.00-20.00 | vr 09.00-18.00 | za-zo 10.00-16.00

 

De circuskassa is 1 uur voorafgaande aan de voorstelling geopend. Dan vindt de vrije verkoop plaats van de eventueel dan nog beschikbare plaatsen.

Wij werken met consumptie munten die zijn te verkrijgen aan de circuskassa en bij de muntenverkoop in de foyertent net als de parkeerkaarten.

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen.

 

Let op: Reeds (overige) gekochte kaarten en/of consumptiemunten worden niet retour genomen en hebben wij zoals bij elk sport- of (dans)evenement een no-refund beleid.

 

De Foyertent

De foyertent met vele restauratievoorziening zijn geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. 

Ook binnen in onze foyertent zijn keurige toiletten en een speciaal mindervalide-toilet aanwezig.

Ons gehele tentencomplex is verwarmd, de jas kan uit bij binnenkomst in de foyer!

 

Let op: Het meenemen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan!

 

De Circustent

De speeltent zelf is vanaf 20 minuten voor aanvang van de show geopend.

De voorstelling van Wintercircus Pallasso duurt circa 130 minuten inclusief pauze!

 

Het placeren van de zitplaatsen geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw rang dus wees op tijd.

(M.u.v de Loge de luxe, loge en Stalles, die hebben vaste zitplaatsen)

Rolstoelplaatsen.

Wintercircus Pallasso is zeer rolstoelvriendelijk echter zijn er maar een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. 

Rolstoelen worden vooraf de opening van de speeltent geplaatst op de gereserveerde plek, u dient daarom ook uiterlijk 45 min voor aanvang van de show aanwezig te zijn anders kunnen wij daarna geen (vaste) plaats meer garanderen.

Voor 1 rolstoelgebruiker inclusief 1 begeleider hanteren wij het aangepaste tarief van € 79,75 exclusief servicekosten, voor een plaatsje in de reguliere loge of stalles.

Deze zijn uitsluitend te reserveren via Wintercircus Pallasso via:

telefoonnummer:  06 - 20537623

of via E-mail: Reserveringen

Parkeren en bereikbaarheid Wintercircus Pallasso

Parkeren

De locatie van Sportiom beschikt over een eigen parkeerterrein met parkeersysteem. De parkeerkosten zijn bescheiden € 4,00.

U dient in bezit te zijn van een uitrijdkaart die ook enkel uitsluitend bij de circuskassa of Sportiom is te verkrijgen.

(Wintercircus Pallasso heeft geen enkele verantwoording of zeggenschap over het parkeerbeleid van Sportiom, dit ligt geheel bij hun)

 

Bereikbaarheid

Sportiom in 's-Hertogenbosch heeft een zeer goede bereikbaarheid met de auto vanuit Eindhoven, Tilburg, Oss, Nijmegen, Utrecht, Antwerpen, Breda, Uden, Veghel, Waalwijk en Helmond.

Het openbaar vervoer van bus, taxi stopt recht voor de locatie van het Wintercircus Pallasso.

Komt u met de trein dan ligt het treinstation Den Bosch Oost op nog geen 5 min lopen van het Wintercircus Pallasso.

Kijk hiervoor op:


Belangrijk! (Brandveiligheid)

Buggy's, kinderwagens, rollators en elektrische scooters of dergelijke mogen op last van de brandweer voor de veiligheid tijdens de voorstelling niet binnen in de circustent staan.

Hiervoor is een aparte plek beschikbaar, Volg de hiervoor de aanwijzingen van het personeel.

 

Roken en vuur.

In ons gehele tentencomplex mag absoluut niet worden gerookt en of vuurgevaarlijke items worden gebruikt door onze gasten.

Mocht u toch willen roken kan u dit buiten de tenten doen. 

Reserveer uw tickets tijdig!

Wij adviseren u om tijdig en online te reserveren, wanneer u verzekerd wilt zijn van een zitplaats voor de voorstelling van uw keuze.

Let op: Het placeren van de zitplaatsen geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw rang.

(M.u.v de Loge de luxe, loge en Stalles, die hebben vaste zitplaatsen)

Dus kom op tijd anders is er op de tribune geen garantie dat u bij elkaar kan zitten.

 

Reeds (overige) gekochte kaarten, uitrijdkaarten en of consumptiemunten worden niet retour genomen en hebben wij zoals bij elk sport- of (dans)evenement een no-refund beleid.

 

Al onze acties zijn niet geldig in combinatie met andere (korting)acties!

 

 

Externe verkopers.

Via onze externe partners is het ook mogelijk om vouchers te bestellen en daarmee op een speciaal daarvoor bestemde pagina tickets te reserveren via Eventim voor Wintercircus Pallasso.

 

Voorkom teleurstelling en lees hiervoor goed de voorwaarden!

 

LET OP:

DE VOUCHERS DIENEN TEN ALLE TIJDEN VERZILVERD TE WORDEN/ZIJN VIA DE OFFICIËLE EVENTIM WEBSITE VOOR GELDIGE TICKETS VOOR WINTERCIRCUS PALLASSO.

(ENKEL (MEEGEBRACHTE) VOUCHERS EN OF KOPIEËN WORDEN NIET ALS GELDIG VERKLAARD BIJ HET WINTERCIRCUS EN VERLIEST U HET RECHT OP DE GEBOEKTE VOORSTELLING, ENKEL DE VERZILVERDE OFFICIËLE EVENTIM TICKETS GEVEN GARANTIE OP TOEGANG VOOR DE SHOW)

Foto's en video's maken tijdens de voorstelling.

Het maken van niet commerciële opnames is toegestaan. Echter te doen zonder flits en/of licht voor de veiligheid van onze artiesten en bij eventuele plaatsing op sociale media kanalen ons te vermelden/taggen met @circuspallasso.

 

Professionele (pers)fotografen en/of personen die uit commerciële motieven foto- of filmopnamen van een Optreden/Evenement willen maken, dienen in het bezit te zijn van een geldige accreditatie van Wintercircus Pallasso en/of de Organisatie. en nadien ook de foto en filmopnames rechtsvrij beschikbaar te stellen aan Wintercircus Pallasso.

 

Tijdens Wintercircus Pallasso kan/kunnen foto- en filmopnames gemaakt worden in opdracht van (of met een accreditatie van) de Organisatie/Wintercircus Pallasso en of bezoekers. De Bezoeker/gast/opdrachtgever gaat er expliciet mee akkoord dat op en om het podium/evenement/circus/theater/Terrein beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt van de artiesten en dus ook mogelijk van de Bezoekers en organisatie/opdrachtgever van het optreden/Evenement en dat deze rechtsvrij zonder aanspraak te kunnen maken en worden verspreid c.q. geëxploiteerd via alle mogelijke (sociale)mediavormen.

Algemene Voorwaarden

Wintercircus Pallasso is niet aansprakelijk te stellen in welke vorm dan ook anderzijds dan is vermeld in de onderstaande algemene voorwaarden.

De koper:

De koper is hetzij een consument, hetzij een professionele koper. Onder een consument wordt verstaan: een persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf. De professionele koper wordt gedefinieerd als iedere persoon welke niet onder de definitie consument valt. Op de professionele koper is de ‘Wet Kopen of Afstand’ niet van toepassing.

 

Tickets:

1. Eventim is de officiële ticket partner van Wintercircus Pallasso en verstrekt tickets voorzien van een unieke barcode. De e-tickets worden na betaling inclusief de reserveringskosten digitaal verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

2. Wintercircus Pallasso is niet aansprakelijk indien het door de koper opgegeven e-mailadres niet correct is, of als hun e-mail account niet correct werkt.

3. De koper dient de e-tickets zelf af te drukken en mee te nemen naar Wintercircus Pallasso.

4. Bij de entree van Wintercircus Pallasso wordt de ticket gecontroleerd. Elk ticket is slechts eenmaal te gebruiken. Na de controle verliest de ticket zijn waarde.

5. De barcodes op de tickets mogen niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de toegang worden geweigerd.

6. Op de aankoop van de tickets is de wettelijke bedenk tijd van 14 dagen volgens de ‘Wet Kopen of Afstand’ niet van toepassing omdat het een vorm van vrijetijdsbesteding is en wegens de beperkte geldigheid van de tickets.

7. Wintercircus Pallasso behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden een bestelling te weigeren dan wel te annuleren. De koper wordt hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

8. Indien door technische storingen van welke aard dan ook waardoor de betaling niet, niet juist of niet tijdig verwerkt en/of geautoriseerd kan worden, aanvaard Wintercircus Pallasso geen enkele aansprakelijkheid. En heeft de koper geen recht op terugbetaling.

9. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Wintercircus Pallasso de tickets voor commerciële doeleinden te gebruiken.

10. Tickets kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en/of kortingsacties.

11. Eenmaal aangeschafte tickets kunnen niet worden geruild en er bestaat geen recht op terugbetaling. Dit geld evenals de consumptiemunten die verkrijgbaar zijn bij Wintercircus Pallasso voor in de restauratie.

12. Wij adviseren u om tijdig en online te reserveren en tijdig aanwezig te zijn voor de voorstelling als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats (bij elkaar) voor de voorstelling van uw keuze. 

 

Overig:

1. Indien Wintercircus Pallasso door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen bestaat er geen recht op terugbetaling.

2. Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop Wintercircus Pallasso geen invloed kan uitoefenen, maar waardoor Wintercircus Pallasso niet in staat is zijn verplichtingen na te komen. Daaronder worden in ieder geval, maar niet uitsluitend begrepen: brand, ongeval, ziekte, werkstaking, oproer, oorlog, epidemie, maatregelen van overheidswege, extreme weersomstandigheden en transportbelemmeringen.

3. De gegevens die vermeld staan op de site en in eventueel promotiemateriaal worden louter ter informatie verstrekt. Wintercircus Pallasso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor deze informatie en behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaande kennisgeving. Wintercircus Pallasso kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die de ticketkoper lijdt door gebruik te maken van deze informatie.

4. Bij alle aankopen bij Wintercircus Pallasso accepteert de koper uitdrukkelijk en zonder voorbehoud de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden en het eventueel aanwezige algemene reglement van Wintercircus Pallasso op locatie.

5. Wintercircus Pallasso respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die de koper aan Wintercircus Pallasso verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

6. Indien de koper daartoe toestemming verleent, zullen de persoonsgegevens gebruikt worden om de koper op de hoogte te houden van nieuwe evenementen van Wintercircus Pallasso en Pallasso Circus, Theater & Entertainment.

7. Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

8. In alle overige gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet voorzien, beslist de organisator van Wintercircus Pallasso.

9. Wintercircus Pallasso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of vorm van en voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan zaken.

Garantie en Tickets

Bezoekers van Wintercircus Pallasso kunnen zonder angst kaarten bestellen voor dé allerleukste familiebelevenis van het jaar!

Wintercircus Pallasso neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een gegarandeerde geld* terug garantie.

Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien waardoor de voorstelling onverhoopt geen doorgang kan vinden door de eventuele Covid-19 gerelateerde maatregelen vanuit RIVM of de overheid.

 

Met uitzondering van bovenstaande garantie worden reeds (overige) gekochte kaarten niet retour genomen en hebben wij zoals bij elk sport- of (dans)evenement een no-refund beleid.

 

* Exclusief de service/boekingskosten a € 3,95 per ticket.