Corona Maatregelen en Huisregels


Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promoti

Wij volgen de regels van het RIVM en de overheid!

 

Het team van Wintercircus Pallasso doet er alles aan om de veiligheid van bezoekers, cast en medewerkers te garanderen. We hanteren alle overheidsregels die dan gelden strikt. Uw bezoek aan de voorstelling is dan ook volledig veilig.


Geld terug Garantie:

 

Bezoekers van Wintercircus Pallasso kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé grootste familiebelevenis van het jaar! Wintercircus Pallasso neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een gegarandeerde geld* terug garantie. Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien.

 

Met uitzondering van bovenstaande garantie is alleen van toepassing wanneer wij door overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn onze voorstellingen te annuleren.

Bij overige gekochte kaarten worden niet retour genomen en hebben wij zoals bij elk sport- of (dans)evenement een no-refund beleid.

 

* Exclusief de service/boekingskosten a € 3,85 per ticket.


Om toegang te krijgen tot Wintercircus Pallasso is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Wintercircus Pallasso geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

 

Let op: Wanneer u uw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kunt u in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl uw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. U laat vervolgens uw QR-code in de CoronaCheck-app of via uw geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is uw QR-code geldig? Dan mag u naar binnen.

Meer informatie vindt u op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

 

Er gelden een aantal spelregels voor een bezoek aan Wintercircus Pallasso. We zetten ze hier voor u op een rij:

 

  • Bent u ziek of verkouden? Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

 

  • Toon uw toegangsticket bij voorkeur op papier of uw telefoon.

 

  • Houd bij de entree uw identiteitsbewijs, ticket en CoronaCheck-app tijdig gereed. Op deze manier kunnen we u snel toegang verlenen.

  • Bij het betreden van de show wordt de mogelijkheid geboden om uw handen te desinfecteren. Maak hier gebruik van.

  • Volg de aangegeven routes en aanwijzingen van onze medewerkers.

  • LET OP:  Voor een bezoek aan de voorstelling is een geldig corona toegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Bij het bestellen van tickets leest u hoe dit werkt. Kijk op de volgende site voor meer informatie: https://coronacheck.nl/nl/

  • LET OP: het gele vaccinatieboekje is geen officieel corona toegangsbewijs en geeft u geen toegang tot Wintercircus Pallasso.