WinterCircus Pallasso, een wereld vol kunsten!


Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

Wintercircus Pallasso biedt de mogelijkheid aan voor het basis en middelbaar onderwijs (om eventueel met het CJP tegoed, het tegoed van een Cultureel Jongeren Paspoort) gebruik te maken van het aanbod om onze speciaal aangepaste circusvoorstellingen te bezoeken.

 

Tijdens een speciale voorstelling maken leerlingen kennis met de (internationale) ambiance van de verschillende kunstvormen middels optredens van de artiesten maar ook word er verteld over het ontstaan van het circus en de werkzaamheden voor en achter de schermen.

Wat maakt een circusbezoek zo interessant voor scholen? Circus is cultuur en valt onder het immaterieel erfgoed. Circus presenteert een interessante mengeling van verschillende kunstdisciplines. Traditioneel zijn dat onder meer acrobatiek, jongleren, clownerie en dressuur en magie.

 

Circus is van alle tijden

Circussen bieden een mix van zowel traditionele als moderne acts. Nostalgie vermengd met moderne technieken in licht en geluid. Scholieren die de laatste jaren met hun school een winter of kerstcircus bezochten keken hun ogen uit, vaak voor het eerst geconfronteerd met deze vorm van cultuur waren ze diep onder de indruk van de sfeer en de beleving. Kunsten die live en vlak voor je neus plaatsvonden, praktisch aan te raken, het contact met die artiesten. Het was allemaal even indrukwekkend.

Daarnaast is er het moderne circus. Dit is een vorm van ‘performance art’ met een vaak metaforisch of verhalend karakter en ruimte voor artistieke expressie. In het moderne circus wordt ook gebruik gemaakt van andere disciplines zoals theater, dans, mime of zelfs beeldende kunst.

genieten in 2024

Zeker genieten dus in 2024! We bieden u hiervoor speciale voorstellingen en speciale tarieven aan. De aangepaste voorstellingen vinden plaats in de laatste dagen voor de kerstvakantie, alles onder schooltijd op een door u gevraagd tijdstip. En natuurlijk zijn de leerkrachten tijdens zo’n evenement gratis welkom. Die kunnen gelijk ook een oogje in het zeil houden.

Wij hopen u te verwelkomen bij het Wintercircus Pallasso.


Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

Scholen, bso en nso

Kinderen van buitenschoolse – en naschoolse opvang kunnen komende kerstvakantie weer genieten van de speciale kinderarrangementen tijdens ons Wintercircus pallasso.

 

Jaarlijks ontvangen we bijzonder enthousiaste reacties op deze arrangementen. Uiteraard zijn we daar heel blij mee, want de jeugd heeft de toekomst! Met succes biedt Wintercircus Pallasso speciale arrangementen voor bassis scholen, BSO’s en NSO’s om in de kerstvakantie een bezoek te brengen aan ons wintercircus.

 

Dat kan voor een bijzonder gunstige toegangsprijs omwille van de groepskorting die wij bieden.

Met deze organisaties spreken we af dat de kinderen, allemaal herkenbaar aan dezelfde hesjes, naar het circus komen. 

Door tientallen buitenschoolse opvangorganisaties gebruik gemaakt van onze speciale aanbiedingen en daarom continueren wij onze mogelijkheden tot groepskorting ook komende winter.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: