Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  Brabants Winter Circus  pallasso Brabants Winter Circus  pallasso famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beur

organisatie wintercircus pallasso


Erik Verkooijen is een veelzijdig allround rasartiest met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Deze magische entertainer besloot op 21-jarige leeftijd van zijn hobby zijn beroep te gaan maken. Dat was een keuze, waar hij geen moment spijt van heeft gehad. Erik weet op geheel eigen wijze publiek te vermaken met diverse creaties en acts. De magie is zijn uitgangspunt en het publiek het middelpunt. Erik staat voor sfeer, beleving en modern magisch entertainment. Hij weet altijd en overal de lachers op zijn hand te krijgen. Al meer dan 30 jaar weet hij het publiek op internationaal niveau te vermaken, in circussen, theaters, pretparken, events, cruiseschepen en variétéshows.

 

Sinds 2008 werkt hij samen met collega Marcel van Leeuwen in Pallasso: de enige complete circus- en entertainmentservice in Nederland. Deze is ontstaan vanuit een gedeelde vriendschap en passie voor circus, theater en entertainment en staat al jaren garant voor kwalitatief geslaagde event organisatie of een prachtige voorstelling uit het brede assortiment live acts voor iedere gelegenheid. 

Wat Erik, doet hij graag perfect. Goed is niet goed genoeg. Het draait niet om tijd, maar om kwaliteit. En die vertaalt zich altijd en overal in maatwerk evenementen. Als het creëren van evenementen een kunst is, is Erik een kunstenaar. Hij zorgt ervoor dat zijn klanten zelf optimaal kunnen genieten, omdat ze weten dat de organisatie in goed, nee: méér dan goede handen is en daarbij gaan sfeer en beleving van weleer samen met moderne technieken. Samenwerking vormt de basis van het succes van Pallasso.

 


Marcel van Leeuwen is al van kleins af aan onder de indruk van het circus. Hij wist dan ook al snel wat hij wilde worden: clown! Muzikale Marcel – hij maakte zich door keihard trainen de disciplines jongleren en sabeldans op hoog niveau meester. Zo groeide hij uit tot een allround artiest. Hij werkte in alle grote Europese circussen, werkte als hoofd circusanimator in De Efteling en kan bogen op een schat aan ervaring.

 

In 1990 voegde hij zich bij de clowns groep Los Ginos. Een droom kwam uit. Hij stond eindelijk naast zijn idolen als clown in de piste. Los Ginos behoorde tot een van de beste muzikale clown trio’s van die tijd. Met hen werkte hij in heel Europa. In Nederland diverse jaren te zien in de Conny Vink shows en in shows met collega en vriend Jaques Herb. In deze jaren werkten zij ook als muzikale clowns samen met Mini en Maxi bij het Limburgs  en Brabants Symfonie Orkest en de Koninklijke Mariniers Kapel.

 

Samen met collega Erik Verkooijen bouwt hij sinds 2008 succesvol aan Pallasso. Marcel is niet alleen artiest en organisator: hij bouwt ook zijn eigen decors, piste en circusfront.  Hij droomt al jaren van een eigen circus en die droomt komt nu uit. Veelzijdige Marcel zorgt ervoor dat alles er piekfijn en strak bijligt, maar blijft ook in de piste zijn mannetje staan.

 


Rang Volwassenen Kinderen (2 t/m 12 jaar)*
Loge de Luxe € 44,75 € 44,75 nu € 39,75
Loge € 39,75 € 34,75
Stalles € 34,75 € 29,75
Tribune A € 29,75 € 24,75
Tribune B € 24,75 € 19,75
Tribune C € 19,75 € 14,75
enkel t/m 1 November.