John de Bever in het Wintercircus Pallasso

Woensdag 22 december 2021 - 20.00 uur.


Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  John dde bever Wintercircus  pallasso

John de Bever

‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’!

 

Een speciale muzikale circusshow met John de Bever vol sensationele acts en artiesten, een wervelende en betoverend programma vol muziek, spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, John de Bever zingt in de piste oftewel een voorstelling met een ware belevenis. Het wordt  dus genieten geblazen in ‘s-Hertogenbosch!

 

John de Bever uit ‘s-Hertogenbosch breekt landelijk door met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (ruim 19 miljoen views op YouTube)! en door het tv programma Expeditie Robinson op SBS6 (2021), Zijn leven is een successtory. Hij is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner, speelt in de Nederlandse en Belgische eredivisie en wordt in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’!

 

Een Gouden plaat, NR1 posities, duetten met Marianne Weber én de samenwerking  met Jan Smit, André Rieu en Jack van Gelder (‘Wij Zijn Nederland’) behoren tot de hoogtepunten uit de carrière van de sympathieke en altijd goed geklede volkszanger! Hij wordt omarmd door sporters, supporters én onze ‘Oranje Leeuwinnen’. In het verleden werkte hij ook samen met o.a. Anny Schilder en Koos Alberts.

John de Bever weet tijdens een optreden het publiek aan zich te binden. De grootste hits ontbreken niet en het repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek.

Hooggeëerd publiek.......Zing mee, De show begint!


De entree prijzen voor deze unieke avond zijn:

Loge        -   € 30,00 per persoon incl. servicekosten

Tribune   -  € 25,00 per persoon incl. servicekosten