tarieven & Informatie 

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

Rang (Online Prijzen*) Volwassenen Kinderen (2 t/m 12 jaar*)
Loge de Luxe € 44,75 € 39,75
Loge € 39,75 € 34,75
Stalles € 34,75 € 29,75
Tribune A € 29,75 € 24,75
Tribune B € 24,75 € 19,75
Tribune C € 19,75 € 14,75

Familie Ticket  A   -   € 125,00     -    Geldig voor 4 personen op Tribune A.

Incl. 1 drankje en zakje popcorn per persoon. 

 

- Alle online tickets prijzen zijn inclusief servicekosten. 

 

*  Bij losse Kaartverkoop aan de circuskassa betaald u € 3,25 per ticket extra.

*  Kinderen van 0 tot en met 1 jaar mogen gratis naar binnen, mits zittend op schoot.

 

De voorstelling duurt ongeveer 130 minuten inclusief pauze!


Rolstoelplaatsen:

Het circus is rolstoelvriendelijk echter zijn er een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. 

Voor 1 rolstoelgebruiker en 1 begeleider hanteren wij het aangepaste tarief van € 32,75 p/p inclusief servicekosten, voor een plaatsje in de loge.

Deze zijn uitsluitend te reserveren via Eventim via telefoonnummer:  0900-1353 


Heeft u iets te vieren, een jubileum of een (kinder)verjaardag? Neem dan CONTACT met ons op voor een speciale aanbieding! 


Openingstijden van de kassa en het wintercircus Pallasso.

U kunt kaarten kopen via de online ticketshop of aan de circuskassa.

De circuskassa is 1 uur voorafgaande aan de voorstelling geopend. Dan vindt de vrije verkoop plaats van de eventueel dan nog beschikbare plaatsen.

U kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen.

Let op: Bij losse Kaartverkoop aan de circuskassa betaald u € 3,25 per ticket extra.

 

De foyertent met restauratievoorziening is geopend vanaf 1 uur voor aanvang, de speeltent zelf vanaf 30 minuten voor aanvang.

Ons gehele tentencomplex is verwarmd, de jas kan uit bij binnenkomst in de foyer!

Wij werken met consumptie munten die zijn te verkrijgen aan de circuskassa en bij de muntenverkoop in de foyertent. (Deze kunt u zowel contant als met pin betalen.)

 

Let op: Het meenemen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan!

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  suellen sforzi  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperat

Belangrijk: 

Buggy's, kinderwagens, rollators en elektrische scooters mogen op last van de brandweer tijdens de voorstelling niet binnen in de circustent staan.

Hiervoor is een aparte plek beschikbaar, Volg de hiervoor de aanwijzingen van het personeel.


Garantie en Tickets

Bezoekers van Wintercircus Pallasso kunnen zonder corona-angst kaarten bestellen voor dé allerleukste familiebelevenis van het jaar!

Wintercircus Pallasso neemt alle twijfel om kaarten te kopen weg met een gegarandeerde geld* terug garantie.

Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien waardoor de voorstelling onverhoopt geen doorgang kan vinden door de eventuele Covid-19 gerelateerde maatregelen vanuit RIVM of de overheid.

 

Met uitzondering van bovenstaande garantie worden reeds overige gekochte kaarten niet retour genomen en hebben wij zoals bij elk sport- of (dans)evenement een no-refund beleid.

 

* Exclusief de service/boekingskosten a € 3,95 per ticket.


Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  bmx act  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate event

Reserveer uw tickets tijdig!

Wij adviseren u om tijdig en online te reserveren, wanneer u verzekerd wilt zijn van een zitplaats voor de voorstelling van uw keuze.

Let op: Bij losse Kaartverkoop aan de circuskassa betaald u € 3,25 per ticket extra.

 

Het placeren van de zitplaatsen geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw rang. (M.u.v de Loge en Stalles, die hebben vaste zitplaatsen)

 

Via onze partners is het ook mogelijk om vouchers te bestellen en daarmee op een speciaal daarvoor bestemde pagina tickets te reserveren.

Lees hiervoor goed de voorwaarden!

Al onze acties zijn niet geldig in combinatie met andere (korting)acties!


Bereikbaarheid en parkeren.

Sportiom heeft een goede bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer bus en trein.

Kijk hiervoor op:

 

De locatie van Sportiom beschikt over een eigen parkeerterrein met parkeersysteem. De parkeerkosten zijn bescheiden € 3,80. U dient in bezit te zijn van een uitrijdkaart die ook enkel uitsluitend bij het Sportiom is te verkrijgen.

(Wintercircus Pallasso heeft geen verantwoording of zeggenschap over het parkeerbeleid van Sportiom)

 

Tip: Tegen over het Sportiom is het gratis parkeren.


Foto's en video's maken tijdens de voorstelling.

Het maken van niet commerciële opnames is toegestaan. Echter te doen zonder flits en/of licht voor de veiligheid van onze artiesten en bij eventuele plaatsing op sociale media kanalen ons te vermelden/taggen met @circuspallasso.

 

Professionele (pers)fotografen en/of personen die uit commerciële motieven foto- of filmopnamen van een Optreden/Evenement willen maken, dienen in het bezit te zijn van een geldige accreditatie van Wintercircus Pallasso en/of de Organisatie. en nadien ook de foto en filmopnames rechtsvrij beschikbaar te stellen aan Wintercircus Pallasso.

 

Tijdens Wintercircus Pallasso kan/kunnen foto- en filmopnames gemaakt worden in opdracht van (of met een accreditatie van) de Organisatie/Wintercircus Pallasso en of bezoekers. De Bezoeker/gast/opdrachtgever gaat er expliciet mee akkoord dat op en om het podium/evenement/circus/theater/Terrein beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt van de artiesten en dus ook mogelijk van de Bezoekers en organisatie/opdrachtgever van het optreden/Evenement en dat deze rechtsvrij zonder aanspraak te kunnen maken en worden verspreid c.q. geëxploiteerd via alle mogelijke (sociale)mediavormen.