the magical winter edition

Ook zakelijk een bruisend uitje!

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss

Circus Pallasso presents: The Magical Winter Edition is ook voor bedrijven dé ideale manier om het roerige jaar 2021 in stijl af te sluiten of om juist een bruisende start te maken van een nieuw jaar vol mogelijkheden: 2022! Een bezoek aan het circus betekent een middag of avond vol magie. U betreedt de wereld van clowns, acrobaten, jongleurs en tal van andere vormen van entertainment. U kijkt met uw gezelschap uw ogen uit en geniet. Wij zorgen er ondertussen voor dat het u aan niets ontbreekt!

 

The Magical Winter Edition is uitermate geschikt voor een vermakelijk personeelsuitje, een feestelijke kerstbijeenkomst met het team of een onderscheidende nieuwjaarsreceptie. De combinatie van entertainment, sfeer, beleving, warmte, eten, een uitstekende culinaire verzorging en winterse gezelligheid maakt van een bezoek een happening om niet snel te vergeten. Het spreekt voor zich dat gastvrijheid hoog in het vaandel staat en tijdens uw bedrijfsuitstapje als een rode draad door het programma loopt.

 

De mogelijkheden om van een bezoek aan Circus Pallasso presents: The  Magical Winter Edition  een uniek bedrijfsuitje te maken zijn kortom ongekend. Wij bieden u maatwerk in een prachtige entourage, waarbij vermaak van hoog niveau en ongedwongen samenzijn naadloos in elkaar overvloeien. Kom samen met uw medewerkers herinneringen bij ons maken! We horen graag wat we voor u mogen betekenen.

 

Voor vragen of boekingen:

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss
Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss

Exclusieve show

Wilt u echt iets bijzonders organiseren voor uw personeel, relaties of klanten? Boek dan een exclusieve voorstelling, die uitsluitend voor uw gasten toegankelijk is. Bij een dergelijke uitkoop kan het gehele circus worden aangekleed in uw look & feel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan banners bij de entree of in de foyer. Het is zelfs mogelijk uw bedrijfsnaam terug te laten komen in een act. Ook een welkomstwoord voorafgaand aan de voorstelling behoort tot de mogelijkheden. De maatwerk show wordt volledig aan uw wensen aangepast. Ook onder meer catering en souvenirs kunnen onderdeel uitmaken van de uitkoop.

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  Brabants Winter Circus  pallasso

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  Brabants Winter Circus  pallasso

Sponsering - reclame 

Zoekt u een evenement voor de hele familie, om uw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting te brengen? Ook uw bedrijf kan profiteren van de hoge kwaliteit van Circus Pallasso en het sympathieke karakter van de voorstelling. Circussen zijn immers geschikt voor jong en oud en alle lagen van de bevolking. Commerciële uitingen zijn op tal van manieren mogelijk. Van het adopteren van een specifieke act tot een advertentie in het programmaboek of een andere vorm van exposure van uw merk of bedrijf op locatie. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden of bekijk de sponsorpakketten.


Groepen

 

Voor groepen vanaf 20 personen hanteren we sterk gereduceerde tarieven. Onder meer personeelsverenigingen maken regelmatig van deze mogelijkheid gebruik. Vaak in combinatie met een arrangement. Desgewenst creëren we een speciale ruimte in de foyer die exclusief toegankelijk is voor uw gasten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook als het gaat om catering zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een consumptiebon of een lopend buffet voor ogen heeft, wij maken uw ambities waar. Arrangementen kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld luxe programmaboeken of zelfs backstagetours. 

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  brabants wintercircus kerstcircus circus