programma & artiesten

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

Binnenkort maken wij hier ons nieuwe programma 2022/2023 bekend!


Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promoti

wintercircus pallasso – the magical winter edition

Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie!  Bij ons kijk je niet gewoon naar een show... Je beleeft die alsof je er middenin zit!

 

In een wervelende en betoverende show streelt wintercircus Pallasso de harten van jong en oud met een programma vol spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, nostalgisch maar toch modern. Het samenspel in de piste tussen artiesten, acrobaten, jongleurs en onze eigen Pallasso clowns maakt van een voorstelling een ware belevenis. Het wordt aan het eind en aan het begin van het jaar dus genieten geblazen in ‘s-Hertogenbosch!

 

Hooggeëerd publiek....... Piste vrij, De show begint!


Programma 2021/2022

Rollerskate - duo Ferrandino

 

Duo Ferrandino is voor het eerst in Nederland te zien. Afkomstig uit Italië schotelen zij u een sensationele rollerskate-act voor. Daarbij worden halsbrekende toeren uitgehaald. De show wordt gebracht op een podium van amper 2 meter doorsnee en speelt zich adembenemend snel af. Het wordt genieten geblazen tijdens een voortdurende zoektocht naar evenwicht.


bmx act  - Cycle on bench - Walery Szulga

 

Een romantische maar super spannende act met te gekke stunts op een BMX-fiets.

Een mooi meisje zit in een park op een bankje, een fietser merkte haar op en besluit haar aandacht te trekken - om haar te verrassen met geweldige vaardigheden en gevaarlijke trucs op zijn fiets

Deze artiest Walery Szulga heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en kan werkelijk alles wat op BMX maar mogelijk is.


Contortion equilibre - suellen sforzi

 

Een bijzondere en prijswinnende artieste brengt haar nummer op een buitengewoon originele wijze. Op een rond podium wervelt zij rond in de meest ongelooflijke bewegingen en in uiterste concentratie, waarbij zij boogschiet … met haar tenen! Een meesterlijke act van absolute wereldklasse.


Pallasso clowns

 

De Pallasso Clowns: Erico en Marcel lopen  als een rode draad door het programma. Zo worden zij in no time ware publiekslievelingen. Ze nemen hun publiek mee naar een wereld waar continu wat onverwachts gebeurt en waar de lachsalvo’s elkaar in sneltreinvaart opvolgen. De Pallasso Clowns hebben internationaal bewezen allesbehalve standaard clowns te zijn. Het zijn pure entertainers, die jong en oud weten te vermaken met komisch amusement van hoog niveau.

 


Handstand - giordan alessandri

 

Deze getalenteerde en veelzijdige performer is voor het eerst in Nederland te zien. Giordan staat met zijn krachtige en flexibele handstand-act letterlijk op zijn kop. Het is fascinerend om te zien wat deze man allemaal presteert, terwijl hij ondersteboven staat. Een flitsende performance, waarin het onmogelijke mogelijk wordt.

 

 


Air cradle - duo trapeze - duo ferrandino

 

Duo Ferrandino laat zien veel in zijn mars te hebben. Ze beheersen ook spectaculaire luchtacrobatiek en tonen dat hoog in de nok van de circustent. Hun trapeze-act staat voor een ode aan de kracht, maar biedt ook sierlijkheid en blindelings vertrouwen op je partner. Dat resulteert in pure en unieke acrobatiek, waarbij kippenvel verzekerd is!


Dancing Collies - Finalist - Hollands got Talent

 

Amber haalde de finale van Holland's got talent met haar bijzondere honden act. Zij en haar Border Collies zijn super op elkaar ingespeeld. Dat levert en hondenshow op die in het circus nog nooit is vertoond. Amber en haar dansende honden staan voor een vrolijk en aansprekend dans spektakel. Ze stonden al op de Times Square in New York en in Belgium got Talent en nu voor u in de piste van Wintercircus Pallasso.


Strapaten - asia curci

 

Asia Curci is nog maar net afgestudeerd aan de befaamde circusschool van Verona. Deze jonge artieste laat Wintercircus Pallasso kennismaken met haar klassieke circusdiscipline in een modern jasje. Wat zij doet lijkt misschien eenvoudig, maar kan alleen worden bereikt met enorm veel kracht, kunde en oefening. Een acrobatische dansvlucht op grote hoogte, in een kunstzinnige choreografie in de linten.


Ganzen – Niels Holgerson 

 

Het tromgeroffel van de tamboer zorgt ervoor dat zowel jong als oud zal kijken om te zien wat er staat te gebeuren. Een ganzenfanfare trekt voorbij en zodra men de ganzen achter Niels Holgerson in een heuse parade ziet marcheren zal er een glimlach verschijnen op de gezichten van het publiek.

De talentvolle ganzen van Niels holgerson in de piste van Wintercircus Pallasso laten zij in hun act grappige, vertederende en komische trucs zien.  


Pole act - steve alessandro

 

Een imposante en bijzondere act, uitgevoerd door een jonge acrobaat. Steve beheerst zijn acrobatische technieken vlekkeloos. Zo beeldt hij een wapperende vlag uit in een paal van ruim 2 meter hoog. Dat doet hij met een elegante beheersing van kracht, volop souplesse en dynamiek. Het publiek zal de ogen uitkijken.


Elegantie in de Lucht - Miss Sara

 

Miss Sara slechts 17 jaar oud en nu al Kracht, Lenigheid & Elegantie die samen komen in deze adembenemende Luchtacrobatiek act!

 

Deze bijzondere luchtacrobatiek act in een ring hoog in de nok van de piste zal u versteld laten staan met klasse & een betoverende uitstraling!

U zult gegarandeerd onder de indruk zijn van deze artieste!


Lorelly's geiten

 

Het wordt een 'wilde' bende in de piste! Daarin maken de geitjes samen met hun baasje hun opwachting. Ze zetten het circus op zijn kop met hun aaneenschakeling van knappe en waanzinnige trucs.

Een circus kan niet zonder dieren, Dus ga maar eens goed zitten voor deze unieke boerderij act!


Showballet pallasso

 

De rode draad door een voorstelling van Wintercircus Pallasso wordt gevormd door ons eigen showballet. Dat verbindt de losse acts tot één adembenemend spektakel. De op zichzelf staande nummers worden feilloos met elkaar verbonden door de dames, die zich daarvoor telkens weer in andere prachtige outfits hullen. Strakke choreografieën worden vol flair uitgevoerd en vormen een lust voor het oog.


Muzikant - Dirk-jan Ranzijn

 

Onze huismuzikant en presentator Dirk-Jan Ranzijn is één van Europa's meest succesvolle showtoetsenisten met een glansrijke internationale carrière  van meer dan 30 jaar. Bij het Nederlandse publiek brak Dirk-Jan door tijdens zijn optredens in de ' Jopie Parlevliet Show' van RTL4, alwaar hij fungeerde als het vaste huisorkest tijdens de zaterdagavond tv shows. Hij creëert een waar feest .. overal!!

 


Spreekstalmeesters - Jordy Graat en Dirkjan 

"Hooggeëerd publiek!"

Last but not least zullen Jordy Graat en Dirk-jan Ranzijn afwisselend de shows presenteren van uw Wintercircus Pallasso.

Jordy Graat en Dirk-jan Ranzijn zijn de ceremoniemeesters van uw show en brengen u in de juiste sfeer soms serieus maar altijd met een vleugje humor. 

 

Jordy Graat

Hij is het gezicht bij de regionale zender van Brabant, Omroep Brabant. Hij presenteert tv-programma's zoals 3 Uurkes Vurraf, het Fijnfisjenie Café, Brabantse Dag, de Tilburgse Kermis en nog heel veel meer. Daarnaast is hij regelmatig te horen op Omroep Brabant radio, KermisFM en GlowFM.

Jordy Graat van Omroep Brabant presenteert het Wintercircus Pallasso in den osc  Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss Kerscircus famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfee

programma en artiesten onder voorbehoud i.v.m. covid19 en de eventuele reis restricties van de artiesten hierdoor.