programma & artiesten


wintercircus pallasso – the magical winter edition

Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie!  Bij ons kijk je niet gewoon naar een show... Je beleeft die alsof je er middenin zit!

 

In een wervelende en betoverende show streelt wintercircus Pallasso de harten van jong en oud met een programma vol spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, nostalgisch maar toch modern. Het samenspel in de piste tussen artiesten, acrobaten, dieren, jongleurs en onze eigen Pallasso clowns maakt van een voorstelling een ware belevenis. Het wordt aan het eind en aan het begin van het jaar dus genieten geblazen in ‘s-Hertogenbosch!

 

Hooggeëerd publiek....... Piste vrij, De show begint!

 

Met gepaste trots presenteren wij u de volgende artiesten:

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promoti

Rollerskate - duo Ferrandino

 

Duo Ferrandino is voor het eerst in Nederland te zien. Afkomstig uit Italië schotelen zij u een sensationele rollerskate-act voor. Daarbij worden halsbrekende toeren uitgehaald. De show wordt gebracht op een podium van amper 2 meter doorsnee en speelt zich adembenemend snel af. Het wordt genieten geblazen tijdens een voortdurende zoektocht naar evenwicht.

 

Het Oekraïense duo  verbaasd met hun razendsnelle act op een klein podium. Beide op de rolschaats, soms opgevouwen, in spagaat of zelfs zonder handen. Sensationeel, bijzonder en niet ongevaarlijk!

 

Voor het allereerst in onze piste presenteren wij een heuse skate-act, gepresenteerd door het uit Snelheid, concentratie en vertrouwen zijn dé elementen van dit unieke nummer. Publiek zit op het puntje van hun stoel bij de slottruc in deze act vol tempo en power. Wij vragen uw aandacht voor Duo 


Unicycle act  - daniel hassler

 

Daniel al sinds zijn 14e jaar een professioneel artiest op de een-wieler. Hij werd in Groot-Brittannië gecoacht door een topper van het beroemde Hongaarse Staatscircus. Daniel rijdt met hetzelfde gemak op een een-wieler als dat hij op zijn benen staat. Hij heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en kan werkelijk alles wat op één wiel maar mogelijk is.


Contortion equilibre - suellen sforzi

 

Een bijzondere en prijswinnende artieste brengt haar nummer op een buitengewoon originele wijze. Op een rond podium wervelt zij rond in de meest ongelooflijke bewegingen en in uiterste concentratie, waarbij zij boogschiet … met haar tenen! Een meesterlijke act van absolute wereldklasse.


 

Benjamin – Papegaaien

 

 

Een niet alledaagse verschijning in de piste; Benjamin met zijn prachtige, kleurrijke ara’s! Als ware papegaaienfluisteraar toont hij de talenten en schoonheid van deze prachtige dieren. Uiteindelijk vliegen ze zelfs los door de tent, vlak over de hoofden van het publiek!

 

BENJAMIN PFEIFFER

De allereerste artiest die wij mogen aankondigen is de Duitse dierentrainer Benjamin Pfeiffer. Deze winter kunt u genieten van zijn indrukwekkende spel samen met zijn Ara papegaaien. Laat u verwonderen wanneer deze kleurrijke, en zeer slimme vogelvrienden hun vleugels spreiden voor een vrije vlucht onder de circuskoepel!

Naast zijn prachtige act met zijn papegaaien presenteert Benjamin ook een LED-jongleeract. Hierin draait alles om licht, snelheid en vooral een hoog aantal skills, samengevoegd in een zeer tempovolle act van deze tijd!

 

Zelf in de circuspiste staan met de papegaaien uit de voorstelling? Dat is mogelijk! Iedere voorstelling tijdens de pauze kunt u op de foto met de prachtige Ara-papegaaien van de Duitse dierentrainer Benjamin Pfeiffer. Is dat niet bijzonder?

 


Pallasso clowns

 

De Pallasso Clowns: Erico en Marcel lopen  als een rode draad door het programma. Zo worden zij in no time ware publiekslievelingen. Ze nemen hun publiek mee naar een wereld waar continu wat onverwachts gebeurt en waar de lachsalvo’s elkaar in sneltreinvaart opvolgen. De Pallasso Clowns hebben internationaal bewezen allesbehalve standaard clowns te zijn. Het zijn pure entertainers, die jong en oud weten te vermaken met komisch amusement van hoog niveau.

 


Handstand - giordan alessandri

 

Deze getalenteerde en veelzijdige performer is voor het eerst in Nederland te zien. Giordan staat met zijn krachtige en flexibele handstand-act letterlijk op zijn kop. Het is fascinerend om te zien wat deze man allemaal presteert, terwijl hij ondersteboven staat. Een flitsende performance, waarin het onmogelijke mogelijk wordt.

 

 


Air cradle - duo trapeze - duo ferrandino

 

Duo Ferrandino laat zien veel in zijn mars te hebben. Ze beheersen ook spectaculaire luchtacrobatiek en tonen dat hoog in de nok van de circustent. Hun trapeze-act staat voor een ode aan de kracht, maar biedt ook sierlijkheid en blindelings vertrouwen op je partner. Dat resulteert in pure en unieke acrobatiek, waarbij kippenvel verzekerd is!


Spectaculair jongleren - the centners

 

The Centners komen uit Engeland en jongleren op een rijdende quad. Dat levert spektakel van de bovenste plank op, dat veel verder gaat dan zomaar een beetje jongleren. Balans en skills komen samen in een snelle discipline, die niemand beter beheerst dan The Centners.


Zwaardbalans - the lion musketeer

 

Een unieke combinatie van balans en evenwicht. The Lion Musketeer balanceert op een 7 meter hoge ladder, met een brandend zwaard op zijn voorhoofd. Hij brengt zijn gevaarlijke act voor het allerlaatst in de voorstellingen van Wintercircus Pallasso. Dat wordt dus nog één keer genieten van misschien wel de spannendste show van de gehele voorstelling.


Strapaten - asia curci

 

Asia Curci is nog maar net afgestudeerd aan de befaamde circusschool van Verona. Deze jonge artieste laat Wintercircus Pallasso kennismaken met haar klassieke circusdiscipline in een modern jasje. Wat zij doet lijkt misschien eenvoudig, maar kan alleen worden bereikt met enorm veel kracht, kunde en oefening. Een acrobatische dansvlucht op grote hoogte, in een kunstzinnige choreografie in de linten.


Ganzen – Niels Holgerson 

 

Het tromgeroffel van de tamboer zorgt ervoor dat zowel jong als oud zal kijken om te zien wat er staat te gebeuren. Een ganzenfanfare trekt voorbij en zodra men de ganzen achter Niels Holgerson in een heuse parade ziet marcheren zal er een glimlach verschijnen op de gezichten van het publiek.

De talentvolle ganzen van Niels holgerson in de piste van Wintercircus Pallasso laten zij in hun act grappige, vertederende en komische trucs zien.  


Pole act - steve alessandro

 

Een imposante en bijzondere act, uitgevoerd door een jonge acrobaat. Steve beheerst zijn acrobatische technieken vlekkeloos. Zo beeldt hij een wapperende vlag uit in een paal van ruim 2 meter hoog. Dat doet hij met een elegante beheersing van kracht, volop souplesse en dynamiek. Het publiek zal de ogen uitkijken.


'wilde' dieren

Brabants Winter Circus  pallasso

 

Het wordt een 'wilde' bende in de piste! Daarin maken de ‘gevaarlijke wilde dieren’ samen met hun baasje hun opwachting. Ze zetten het circus op zijn kop met hun aaneenschakeling van knappe en waanzinnige trucs.

Zien is geloven! Een circus kan niet zonder ‘wilde dieren’. Dus ga maar eens goed zitten voor deze unieke act!


Showballet pallasso

 

De rode draad door een voorstelling van Wintercircus Pallasso wordt gevormd door ons eigen showballet. Dat verbindt de losse acts tot één adembenemend spektakel. De op zichzelf staande nummers worden feilloos met elkaar verbonden door de dames, die zich daarvoor telkens weer in andere prachtige outfits hullen. Strakke choreografieën worden vol flair uitgevoerd en vormen een lust voor het oog.

Muzikant - Dirk-jan Ranzijn


 

Onze huismuzikant Dirk-Jan Ranzijn is één van Europa's meest succesvolle showtoetsenisten met een glansrijke internationale carrière  van meer dan 30 jaar. Bij het Nederlandse publiek brak Dirk-Jan door tijdens zijn optredens in de ' Jopie Parlevliet Show' van RTL4, alwaar hij fungeerde als het vaste huisorkest tijdens de 6 zaterdagavond tv shows. Hij creëert een waar feest .. overal!!

 


Spreekstalmeesters -

Jordi de Graat en Christel de Laat

"Hooggeëerd publiek!"

Last but not least  zullen Jordi de Graat en Christel de Laat afwisselend de presentatie doen van Wintercircus Pallasso

Jordi de Graat en Christel de Laat zijn de ceremoniemeesters van uw show en brengen u in de juiste sfeer soms serieus maar altijd met een vleugje humor . 

 

Jordi de Graat

Hij is het gezicht bij de regionale zender van Brabant, Omroep Brabant. Hij presenteert tv-programma's zoals 3 Uurkes Vurraf, het Fijnfisjenie Café, Brabantse Dag, de Tilburgse Kermis en nog heel veel meer. Daarnaast is hij regelmatig te horen op Omroep Brabant radio, KermisFM en GlowFM.

 

Christel de Laat:

Een Bourgondische Brabantse comédienne en actrice die reeds veel succes heeft met haar eigen theatertour en op nationale televisie maar het kijkerspubliek van Omroep Brabant kent haar reeds van o.a: Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje, FijnFisjeNie en op de radio de graat en de Laat.