Programma & Artiesten

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promot

wintercircus pallasso – the magical winter edition

Wintercircus Pallasso nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss famillie evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promoti

 

Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie!  Sfeer en beleving is onze kracht, bij ons kijk je niet gewoon naar een show...Je beleeft die alsof je er middenin zit!

In een wervelende en betoverende show streelt wintercircus Pallasso de harten van jong en oud met een top programma vol spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, nostalgisch maar toch modern.

Het samenspel in de piste tussen artiesten, acrobaten en onze eigen Pallasso clown maakt van een voorstelling een ware belevenis. Het wordt aan het eind en aan het begin van het jaar dus genieten geblazen in ‘s-Hertogenbosch!

Hooggeëerd publiek....... Piste vrij, De show begint!

Met gepaste trots presenteren wij u de volgende artiesten voor Wintercircus Pallasso 2022/2023:


Rad des DOods -Duo Mumladze 

Duo Mumladze uit de Oekraïne presenteert een bloedstollende act op het Rad des Doods.

De naam zegt het al. Een act die wordt uitgevoerd met ware doodsverachting. Een act waarbij de zenuwen door je lijf gieren. Dit bijzondere duo uit de Oekraïne moet toch een buitengewoon gevoel voor balans hebben om hier levend vanaf te komen.

Hun optreden op het Wheel of Death is absoluut bijzonder. Normaal gesproken stoer mannenwerk, in dit geval door een man en zijn vrouw.

Voor wie de spanning te groot word, mag ook de ogen gesloten houden tijdens deze spannende act! 


Low-wire - Oswaldo Ramos 

 

Koorddansen de kunst van het balanceren... een van de meest traditionele kunsten ter wereld!

De sympathieke Mexicaanse rasartiest Oswaldo Ramos stamt af van een prestigieuze Mexicaanse circusfamilie (Ramos-Rodogell)  en brengt met zijn strakke draad spektakel in de piste van Wintercircus Pallasso.

 


bmx act  - Cycle on bench - Walery Szulga

Een romantische maar super spannende act met te gekke stunts op een BMX-fiets.

Een mooi meisje zit in een park op een bankje, een fietser merkte haar op en besluit haar aandacht te trekken - om haar te verrassen met geweldige vaardigheden en gevaarlijke trucs op zijn fiets.

Deze artiest Walery Szulga uit polen heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en kan werkelijk alles wat op BMX maar mogelijk is.


Laseract - the green Laserman

 

De temperamentvolle Laserman verbuigt lichtstralen en geeft een indrukwekkende lasershow. Puur genieten van een futuristisch lichtspel.

Het nieuwe concept van kunst; groene laserstralen, muziek, speciale effecten... alles samen in een unieke indrukwekkende act!

Deze spectaculaire lasershow geeft een extra moderne twist aan de voorstelling.


Jugling in the Air - Leonora Bogatryova

Als je denkt dat elke jongleer-act hetzelfde is, dan heeft u het mis.

Leonora Bogatryova uit de Oekraïne doet het totaal anders, meters hoog boven op een swingende trapeze in de nok van het circus!

Met haar passie voor entertainen, laat ze het lijken of het niets is. Jongeleren is echter veel meer dan alleen omhoog gooien en opvangen van objecten en al zeker bewegend in de lucht!

Leonora brengt u een spannend optreden hoog boven de Piste van Wintercircus Pallasso.


Pallasso clown - Erico

 

De Pallasso Clown Erico  loopt als een rode draad door het programma. Zo word hij in no time een ware publiekslieveling.

Erico neemt zijn publiek mee naar een wereld waar continu wat onverwachts gebeurt en waar de lachsalvo’s elkaar in sneltreinvaart opvolgen.

De Pallasso Clown Erico uit Nederland heeft internationaal bewezen allesbehalve standaard clown te zijn.

Hij is een pure entertainer, die jong en oud weet te vermaken met komisch amusement van hoog niveau.


Trampoline - Duo Mumladze

 

Duo Mumladze zijn artiesten die hun opwachting maken op de reuze-trampoline.

Zijn ze een acrobaten? atletische komieken? en wat kun je precies met een duikplank en een trampoline? 

Geniet van deze hilarische act met sprongen tot in grote hoogte, salto's en de nodige blunders... sensatie en humor !


Rola Rola - David JOo

Deze “New Generation” acrobaat uit Tsjechië is als bijzondere Act aan het programma  toegevoegd. En wat voor een act!

Voor circusliefhebbers een zeer geliefde act en dit jaar komt David naar het Wintercircus Pallasso om zijn kunnen te vertonen.

Bij deze act moet je goed opletten want de man is razendsnel aan het balanceren op ronde buizen en plankjes, alsof zwaartekracht gewoon genegeerd kan worden. 


Honden - Duo Bogatyreva

Het wordt een 'wilde' bende in de piste! Daarin maken de vrolijke honden samen met hun baasjes duo Bogatyreva hun opwachting.

Ze zetten het circus op zijn kop met hun aaneenschakeling van knappe en waanzinnige trucs.

Zien is geloven wat deze honden allemaal kunnen! Een circus kan niet zonder dieren, Dus ga maar eens goed zitten voor deze vrolijke honden act!


Antipode - Miss Larisa 

 

De vrolijke Larisa brengt een hele knappe en zeer kleurrijke act waar deze bijzondere acrobate jongleert met haar voeten, anti-pode in circustermen. 

Een ware kunst waar diverse attributen hoog worden gehouden jonglerend met haar voeten


UniCycle act - David JoO

 

David Joo al sinds zijn 14e jaar een professioneel artiest op de een-wieler.  een topper van het beroemde  Staatscircus. David rijdt met hetzelfde gemak op een een-wieler als dat hij op zijn benen staat. Hij heeft inmiddels over de hele wereld gewerkt en kan werkelijk alles wat op één wiel maar mogelijk is.


Showballet pallasso

De rode draad door de voorstelling van Wintercircus Pallasso wordt gevormd door ons eigen showballet.

Dat verbindt de losse acts tot één adembenemend spektakel. De op zichzelf staande nummers worden feilloos met elkaar verbonden door de dames, die zich daarvoor telkens weer in andere prachtige outfits hullen.

Strakke choreografieën worden vol flair uitgevoerd en vormen een lust voor het oog.


Spreekstalmeester  - Natascha Freiwald

Wintercircus Pallasso s'-Hertogen-bosch nederlandse kerstcircussen kerstcircus s'-Hertogenbosch Sportiom kerstvakantie uitje brabant oss  kerstcircus-oss kerstcircus oss brabant  kerstcircus oss john de Bever  Jordy Graat  Nederlandse kerstcircussen  nats

 

"Hooggeëerd publiek!"

Last but not least zal onze spreekstalmeester Natascha Freiwald de shows presenteren van uw Wintercircus Pallasso.

De sympathieke Natascha is een begrip in de circuswereld en is de ceremoniemeester van uw show en brengt u in de juiste sfeer soms serieus maar altijd met een vleugje humor. 


Programma en artiesten onder voorbehoud i.v.m. covid19 en de eventuele reis restricties van de artiesten hierdoor.